Over ons - Goedkoopbusjeshuren - Bus huren in Twente

Over ons

grotebusNijkrake Verhuur is een activiteit van Auto Nijkrake het BOVAG en RDW erkende autobedrijf in Twente . Onze doelstelling is om tegen scherpe prijzen bussen te verhuren in Twente. Op onze site www.goedkoopbusjeshuren.nl kunt u onze actuele prijzen vinden.

 

U vindt bij ons diverse bussen in verschillende formaten en uitvoeringen van een kleine bestelbus tot een bus met 20m3 meubelbak en een laadklep. De bussen kunnen zowel zakelijk als particulier gehuurd worden voor bijvoorbeeld verhuizingen of transporten. Al onze voertuigen zijn geschikt voor een B-rijbewijs.

 

Met Nijkrake Verhuur onderscheiden wij ons door u volledig kilometer vrij te laten huren . En onze bussen zijn reclamevrij !

 

Bus verhuur is een logische aanvulling op onze bestaande activiteit Autobedrijf Auto Nijkrake waar wij onderhoud , reparatie , schade herstel en revisies uitvoeren aan de meest uiteenlopende personen-, bedrijfswagens en campers . Met ons team keuren wij in ons APK keuringsstation o.a. meer dan duizend voertuigen APK per jaar!

Webdesign: Art of Creations